Projekat finansira
Evropska Unija
Search
Close this search box.

NAJAVA DOGAĐAJA: AKADEMIJA ZA UNAPREĐENJE ISTRAŽIVANJA TRŽIŠTA RADA U JAVNIM SLUŽBAMA ZA ZAPOŠLJAVANJE

  JU Zavod za zapošljavanje Republike Srpske uz tehničku podršku projekta Evropske unije „Unapređenje istraživanja tržišta rada“ provodi periodična ispitivanja potreba poslodavaca. Ova aktivnost se obavlja u skladu sa Zakonom o posredovanju u zapošljavanju i pravima za vrijeme nezaposlenosti („Službeni glasnik Republike Srpske“, br. 30/10, 102/12 i 94/19), te godišnjim Programima rada Zavoda za zapošljavanje. Obuka ima za cilj pripremu anketara za proces prikupljanja podataka, upoznavanje sa metodološkim aspektima istraživanja, istraživačkim instrumentarijem, te procesom prikupljanja podataka.  

Podijelite vijest

NAJAVA DOGAĐAJA

  ŠTA? AKADEMIJA ZA UNAPREĐENJE ISTRAŽIVANJA TRŽIŠTA RADA U JAVNIM SLUŽBAMA ZA ZAPOŠLJAVANJE   MODUL 3: PROVOĐENJE ANKETIRANJA  
        ZAŠTO?  JU Zavod za zapošljavanje Republike Srpske uz tehničku podršku projekta Evropske unije „Unapređenje istraživanja tržišta rada“ provodi periodična ispitivanja potreba poslodavaca. Ova aktivnost se obavlja u skladu sa Zakonom o posredovanju u zapošljavanju i pravima za vrijeme nezaposlenosti („Službeni glasnik Republike Srpske“, br. 30/10, 102/12 i 94/19), te godišnjim Programima rada Zavoda za zapošljavanje. Obuka ima za cilj pripremu anketara za proces prikupljanja podataka, upoznavanje sa metodološkim aspektima istraživanja, istraživačkim instrumentarijem, te procesom prikupljanja podataka.  
      KO?  Zaposlenici zavoda za zapošljavanje Republike Srpske
GDJE?Hotel „TERMAG“, Jahorina
  KADA?    26. novembra 2021.

PROČITAJTE

POVEZANE VIJESTI